Rapiri internationale de copii

Procedura de rapire internationala de copii este reglementata printr-o conventie semnata la Haga si se refera la situatiile in care un copil este luat din tara sa de domiciliu si dus in alta tara, fara consimtamantul parintelui sau. Scopul final al procedurii este intoarcerea copilului in tara sa de resedinta obisnuita.

Litigii cu profesionisti

Litigiile cu profesionisti se refera la procesele cu toate categoriile de persoane sau persoane juridice care au activitatea profesionala. In aceasta categorie se incadreaza diferite tipuri de conflict precum: somatii de plata, pretentii, excluderea sau retragerea asociatului.

Dreptul familiei

Familia a fost definita ca o forma de relatii sociale dintre oamenii legati intre ei prin casatorie sau rudenie iar din familie fac parte sotii, parintii si copii, precum si, uneori, alte persoane intre care exista relatii de rudenie.

Drept penal

Dreptul la aparare, principiu fundamental al dreptului penal prevazut in Constitutie, este garantat invinuitului, inculpatului, precum si celorlate parti in tot cursul procesului penal. Alaturi de un avocat penal sunteti sigur ca organele de cercetare va vor asigura deplina exercitate a drepturilor procesuale in vederea administratii probelor necesare in aparare.

Mediere si solutionarea conflictelor

Medierea este o procedura care implica partile din conflict. Rolul unui avocat in cadrul medierii este acela de a stimula medierea, de a da vigoare negocierii partii pe care o asista, de a determina participantii sa se implice activ in cautarea unui acord, de a pune in valoare optiunea si punctul de vedere al partii pe care o asista.

Servicii de traducere

Orice companie care demareaza un proiect de traducere, localizare sau ia hotararea de a se extinde pe o piata externa, mai devreme sau mai tarziu va avea nevoie de traducerea anumitor informatii sau documente. Oferim servicii complete de la traduceri autorizate pana la traduceri legalizate in limbile engleza si italiana.

Lucram in toata europa

Cu ce va putem ajuta?

Navigarea in sistemul juridic poate fi una dintre cele mai complexe, confuze si coplesitoare experiente. De la problemele legate de dreptul familiei pana la cazurile de vatamare corporala sau la acuzatiile legate de disputele financiare, toate aceste tipuri de crize juridice vor merita o sustinere juridica competenta si de incredere. Legali, cabinetul nostru de avocatura din Bucuresti se angajeaza sa ofere reprezentarea de inalta calitate pe care o meritati in timpul unei nevoi.

Daca aveti nevoie de o reprezentare juridica de cea mai buna calitate, aveti incredere in cabinetul de avocatura Legali. Timp de mai mult de 10 ani, firma noastra a fost dedicata ajutorarii oamenilor din Romania, Italia si alte tari europene, cautam mereu solutii practice pentru chiar si cele mai dificile probleme. Pentru confortul dvs., avem birouri in Bucuresti, Romania si servim cu mandrie clientilor in aceste comunitati inconjuratoare.

Contacteaza-ne

Cateva

Numere reprezentative

0 Ani de experienta
0 Clienti multumiti
0 Cazuri castigate
0 Familii reunite
Principiile noastre

Cum lucram?

O echipa puternica

Asambland un grup exceptional de avocati cu talent, experienta si creativitate pentru a ajuta clientii nostri sa faca fata provocarilor legale si de afaceri atat astazi, cat si in viitor.

Devotament

Lucrand impreuna cu clientii nostrii la cazuri de varf cu devotament si interes, in beneficiul reciproc al ambelor parti.

Viziune de viitor

Construim o firma de avocatura pentru viitor inradacinata in principiile echitatii, integritatii si justitiei.

despre noi

Cine suntem?

Reprezentam una dintre cele mai renumite asociatii de avocati din romania care lucreaza cu clienti pe tot teritoriul Romaniei, Italiei si altor tari europene, specializandu-ne in: Rapirile internationale de copii, Dreptul familiei, Litigii cu profesionisti, Drept penal, Mediere si Traduceri.

Pasii catre succes

Cum reusim?

Pentru noi esecul nu este o optiune, de aceea noi luam in serios orice detaliu si tratam fiecare caz cu maxim devotament. Analizam cazul cu atentie la detalii si nu omitem nici un detaliu. Dupa ce analizam cazul, facem cercetari minutioase si aducem dovezi puternice pentru caz. Castigam procesul.

#01

Analizam cazul

#02

Cercetam & Investigam

#03

Succes la Tribunal

Avocati cu experienta

Echipa noastra

Avocatii nostrii au peste 100 de ani combinati de experienta in tratarea cazurilor de Rapirile internationale de copii, Dreptul familiei, Litigii cu profesionisti, Drept penal, Mediere si Traduceri si au salvat peste 500 de clienti.

Informatii de contact

Trimite-ne un mesaj

Mobil: +40 723 606 061

E-Mail: info@legali.ro

Adresa

Adresa Splaiul Unirii, nr. 8, bl. B4, sc. 3, ap. 50,
sector 4, Bucuresti ROMANIA

Telefon: +40 723 606 061

E-Mail: info@legali.ro